Wie zijn wij?

Ons team

Even voorstellen. Dit zijn wij. De teamleden van Agile People hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in de financiële sector.
Elke dag zijn wij bezig met het maken van optimale matches. Daar staan we voor. Daar halen wij onze kick uit.

Onze medewerkers dragen het woord aanpassingsvermogen letterlijk uit, ze zijn flexibel en in staat zich aan te passen aan veranderende omstandigheden. Wij denken in mogelijkheden en lossen problemen op met uiteindelijk doel het resultaat te behalen wat we voor onszelf en met de klant hebben afgesproken.

Wij bieden onze professionals binnen de financiële sector een diversiteit in opdrachten aan. Opdrachten die bij ze passen en die bijdragen aan hun ontwikkeling. Door de gedrevenheid en vakkennis zijn ze van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. Wij bouwen hiermee aan een duurzame relatie met onze talenten én onze klanten. Professionals én klanten doen graag zaken met ons.

Betrokkenheid
Agile People is oprecht geïnteresseerd in haar opdrachtgevers en medewerkers.

Integer
De mensen bij Agile People hebben gemeen dat ze eerlijk en oprecht zijn, open zijn in wat ze doen. Kortom, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Positief
Wij gaan altijd het uit van het goede in de mens, niet naïef, maar gebaseerd op de ervaring die we hebben opgedaan in People Business.

Loyaal
Wij geloven in mensen, ook als het een keer tegenzit. Dan helpen wij ze hier weer overheen en bouwen hiermee aan langdurige relaties met opdrachtgevers en collega’s.

Kunnen we je verder helpen?

Bel of mail en vertel ons waarmee we je kunnen helpen!

BellenMailen