Wie zijn wij?

Ons team

Even voorstellen. Dit zijn wij. De teamleden van Agile People hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in de financiële sector.
Elke dag zijn wij bezig met het maken van optimale matches. Daar staan we voor. Daar halen wij onze kick uit.

We geloven dat persoonlijke aandacht de arbeidsmarkt versterkt.
We zijn ervan overtuigd dat elke professional uniek is en talenten heeft die van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Persoonlijke aandacht is de sleutel om het potentieel van onze professionals maximaal te benutten en onze opdrachtgevers te voorzien van het beste personeel. Samen ontwikkelen we de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de snel veranderende arbeidsmarkt te versterken.
We zien het als onze uitdaging om een opdracht te vinden waar persoonlijke en professionele ambities gerealiseerd kunnen worden.
We luisteren uit oprechte interesse naar de wensen en ambities van onze professionals en opdrachtgevers en vinden met onze expertise de beste match voor een opdracht. Welke persoonlijke of professionele ambities ze ook hebben, we gaan samen de uitdaging aan om deze te realiseren. We denken mee en bieden de handvatten die nodig zijn om deze ambities te realiseren, ook als het even tegenzit. Zo bouwen we aan duurzame relaties met onze professionals en opdrachtgevers.
Aandacht voor elkaar
We hebben een hart voor onze professionals en opdrachtgevers.

 

Vakbekwaam
We weten hoe de markt in elkaar zit en waar de markt naartoe gaat.

 

Ondernemend
We vinden de juiste match en ontwikkelen de nodige kennis en vaardigheden.

Agile People is een handelsnaam van Amsterfoort B.V. en is NEN 4400-1 gecertificeerd en staat geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid.

Kunnen we je verder helpen?

Bel of mail en vertel ons waarmee we je kunnen helpen!

BellenMailen