Zakelijk Financieren

Het financieren van zakelijke plannen en investeringen is een zorgvuldige taak. Wat zijn de kansen? Wat zijn de bedreigingen? Wat zijn de zekerheden? In het beoordelings- en verstrekkingstraject zitten veel stappen die stuk voor stuk vragen om professionals met zakelijk inzicht en oog voor detail.

Wij helpen organisaties met de werving, selectie en detachering van de juiste kandidaat. Van Financieringsspecialist tot Manager Bijzonder Beheer. Van Accountmanager Midden Klein Bedrijf tot Specialist Financiële Logistiek. Elke functie nemen wij even serieus. Om een goede dienstverlening te leveren spreken we de manager die verantwoordelijk is voor de inhuur van personeel persoonlijk. Het is voor ons belangrijk om te achterhalen waar de organisatie echt mee geholpen is. Elke kandidaat die bij de opdrachtgever wordt aangeboden spreken en zien we face-to-face. Niet onbelangrijk, elke kandidaat doorloopt een intensieve screeningprocedure.

Naast de juiste kennis en skills kijken wij bewust naar persoonlijkheid en karakter. Is er ook een match als het gaat om mentaliteit, normen en waarden? Want alleen dan ontstaat die optimale match waar we het voor doen. Hebben we een match, maar ontbreekt er een diploma? Dan helpen wij graag dat diploma te halen!