ICT

Als er een vakgebied is waar innovaties elkaar in rap tempo opvolgen is het ICT wel. Het is dan ook zaak om te blijven ontwikkelen. Dit vraagt om nieuwsgierige professionals die begrijpen dat zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Bij Agile People richten we ons vizier op de ICT beroepen van de toekomst. Van Full-stack Developer tot Software Tester. Van Helpdeskmedewerker tot Software Architect. Agile People heeft een passend opleidingsprogramma, uitgevoerd door IT Management Group, waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen. Ons grote netwerk van professionals in het werkveld helpen jou daarnaast graag met trainingen en coaching. Niet alleen inhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak.

Naast de juiste kennis en skills kijken wij bewust naar persoonlijkheid en karakter. Is er ook een match als het gaat om mentaliteit, normen en waarden? Want alleen dan ontstaat die optimale match waar we het voor doen. Hebben we een match, maar ontbreekt er een diploma? Dan helpen wij graag dat diploma te halen!