Financieel Advies

Als het gaat om financieel advies is half werk geen optie. Daar zijn de belangen en risico’s te groot voor. Dit vraagt om teams en afdelingen die op elkaars kwaliteiten en kennis kunnen rekenen. Van hypotheekadviseurs tot commercieel medewerkers.

Werving & selectie en detacheren zijn mensenwerk. Daarom gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Wij spreken daarom iedereen face-to-face. Zowel de betreffende inhuurmanager als elke potentiële kandidaat. Want alleen door persoonlijke aandacht kunnen wij de juiste kandidaat op de juiste plek krijgen. Binnen het vakgebied Financieel Advies zoeken en bemiddelen wij voor een breed aanbod aan functies. Van Financieel Adviseur tot Private Banker.

Naast de juiste kennis en skills kijken wij bewust naar persoonlijkheid en karakter. Is er ook een match als het gaat om mentaliteit, normen en waarden? Want alleen dan ontstaat die optimale match waar we het voor doen. Hebben we een match, maar ontbreekt er een diploma? Dan helpen wij graag dat diploma te halen!