Vakgebieden

Groeien doe je met Agile People

Of je nu op zoek bent naar groei van je business of naar persoonlijke groei, we helpen je graag je doelen te bereiken.
Samen met onze opdrachtgevers én kandidaten zijn we elke dag op zoek naar die ene perfecte match.

Compliance & Risk

De wet- en regelgeving voor financiële instellingen wordt strenger en complexer. Dit maakt Compliance & Risk een steeds belangrijker en meer specialistisch vakgebied. Een vakgebied dat continu in beweging is en dus vraagt om professionals die zich willen blijven ontwikkelen.

Zakelijk Financieren

Het financieren van zakelijke plannen en investeringen is een zorgvuldige taak. Wat zijn de kansen? Wat zijn de bedreigingen? Wat zijn de zekerheden? In het beoordelings- en verstrekkingstraject zitten veel stappen die stuk voor stuk vragen om professionals met zakelijk inzicht en oog voor detail.

Financieel Advies

Als het gaat om financieel advies is half werk geen optie. Daar zijn de belangen en risico’s te groot voor. Dit vraagt om teams en afdelingen die op elkaars kwaliteiten en kennis kunnen rekenen. Van hypotheekadviseurs tot commercieel medewerkers.

Service & Support

Onze opdrachtgevers zijn financiële dienstverleners. Dit zijn vakgebieden met vaak complexe producten of diensten. Dit vraagt om communicatief sterke professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

ICT

Als er een vakgebied is waar innovaties elkaar in rap tempo opvolgen is het ICT wel. Het is dan ook zaak om te blijven ontwikkelen. Dit vraagt om nieuwsgierige professionals die begrijpen dat zakelijke ontwikkeling en persoonlijke groei hand in hand gaan.

Verzekeren

Er bestaan ontelbaar veel vormen van verzekeringen. Bij minstens net zoveel verzekeraars, intermediairs en banken. Maar het is en blijft altijd mensenwerk. Dat vraagt niet alleen om de juiste kennis en vaardigheden maar ook om de juiste persoonlijkheid.

Kunnen we je verder helpen?

Bel of mail en vertel ons waarmee we je kunnen helpen!

BellenMailen