Opdrachtgevers

Expert in detachering

Al onze consultants zijn afkomstig uit de financiële en werving & selectie-wereld. Wij weten dus niet alleen wat een opdrachtgever nodig heeft maar we kunnen ons ook goed verplaatsen in de kandidaten. Dat samen met onze jarenlange ervaring maakt ons een gewaardeerde expert in detachering.

Waarom Agile People?

Agile People is flexibel, dynamisch en werkt met ervaren consultants. Zij kunnen een luisterend oor bieden en naar behoefte met een voorstel voor oplossingen komen. Daarom zijn de lijnen kort binnen Agile People. De oplossing is nooit ver weg.

Samenwerking

Naast werving, selectie en detachering zijn wij het verlengstuk richting de arbeidsmarkt. Samen met jou als klant kunnen wij strategische keuzes maken bij het benaderen van kandidaten waar je als klant nu of in de toekomst behoefte aan hebt. Van ons mag je verwachten dat wij je kandidaten leveren die voldoen aan het werk- en opleidingsniveau waar je naar op zoekt bent.

Meer informatie?

Wil je meer weten over Agile People maak dan een afspraak met één van onze consultants!

Neem contact op

Opdrachtgevers over ons

Al vanaf 2006 maken wij duurzame optimale matches tussen opdrachtgevers en kandidaten.
Matches waar zowel de opdrachtgever als de professional gelukkiger van worden. En daar worden wij dan weer blij van!
Hieronder lees je wat onze opdrachtgevers zo gelukkig maakt.

Nanja van de Ree

Connecting Manager
De afgelopen jaren heb ik met zeer veel plezier met Agile People samengewerkt. Ik heb Agile People dan ook ervaren als een fijne partner in het gehele recruitment-/wervingsproces maar ook de gehele periode die hierna volgde. Enerzijds doordat er vooraf een goede uitvraag van het functieprofiel gedaan wordt en anderzijds ook door het regelmatige en prettige contact gedurende de samenwerking. Het intensieve contact zowel met hun medewerkers als met hun klanten is iets wat ik als zeer prettig heb mogen ervaring. Ze zijn zeer betrokken bij alle partijen en zijn altijd goed en snel bereikbaar, ze doen echt het stapje extra die ik bij veel andere partijen mis. Agile People kenmerkt zich door hun mensgerichtheid en komt altijd de gemaakte afspraken na. Ik zou Agile People dan ook bij iedereen van harte aanbevelen.

Nanja van de Ree

Connecting Manager

Lauran Geus

Teamlead Acquisitie Nieuwbouw
Al geruime tijd werk ik samen met Agile People. Commercieel manager Peter Hoogewoning is al die tijd in staat gebleken een prima oplossing te bieden bij het bezettingsprobleem wat op dat moment speelt. Elk van de aangedragen kandidaten voldoet ruimschoots aan de verwachtingen en blijkt naast een kwalitatief sterke medewerker ook een échte teamplayer te zijn. Het spreekt dan ook voor zich dat alle kandidaten van Agile People na de eerste opdrachtperiode een contractverlenging hebben gekregen. Al met al dus dik tevreden!

Lauran Geus

Teamlead Acquisitie Nieuwbouw

Vind een optimale match voor jouw team!

Ben je op zoek naar de perfecte kandidaat? Vertel ons wie of wat je nodig hebt en dan
nemen wij binnen een dag contact met je op!