Jouw carrière

Verder groeien doe je bij Agile People

Bij Agile People staren we ons niet blind op cv’s. We kijken veel liever naar de persoon achter het cv. Samen ontdekken we wat je echt gelukkig maakt.
Waar je talenten en kansen liggen. Schrijf je vandaag nog in dan nemen we snel contact met je op!

Diversiteit aan opdrachtgevers

De ene organisatie is de ander niet. Structuur en cultuur kunnen ervoor zorgen dat je je volledig op je plek voelt of juist totaal niet. Met een grote diversiteit aan opdrachtgevers is de kans groot dat wij de juiste plek voor je vinden.

Doorgroeimogelijkheden

Een mooie functie met goede voorwaarden is verleidelijk, maar kijk vooral ook verder. Waar wil je volgend jaar staan? En over 5 jaar? Samen onderzoeken we per vacature de doorgroeimogelijkheden.

Opleidingsmogelijkheden

Natuurlijk kijken we bij Agile People goed naar je kennis en diploma’s. Maar daarnaast hebben we ook speciale aandacht voor je competenties. Waar ben je toe in staat? Wat is je potentie? Door middel van trainingen en opleidingen helpen we je graag te groeien.

Coaching en begeleiding

Je loopbaan is een belangrijk onderdeel van je leven, maar sommige loopbaankeuzes kunnen flink lastig zijn. Daarom coachen en begeleiden wij jou bij het maken van keuzes waar je het meest gelukkig van wordt.

Testimonials personeel

Ross Jurawan

Servicemedewerker Sparen en Beleggen
Onlangs via Agile begonnen bij een toonaangevende financiële dienstverlener. De gastvrijheid, korte lijnen, deskundigheid en flexibiliteit van de medewerkers hebben ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen en plezier naar werk ga! Binnen de organisatie ben ik als familie ontvangen en ik zie de komende jaren succesvol tegemoet.

Ross Jurawan

Servicemedewerker Sparen en Beleggen

Peter Schouten

Financiële dienstverlening
Agile People heeft mij op een heel leuke en bovenal persoonlijke manier geholpen aan een eerste functie in de financiële dienstverlening. Met alle stappen werd ik persoonlijk begeleid en op het einde was er een leuk contract-tekenmoment!

Peter Schouten

Financiële dienstverlening

Ciska Ekkel

Servicemedewerker
Ik ben sinds mei 2019 werkzaam bij de Rabobank. Zodra ik een vraag heb krijg ik onmiddellijk een reactie. Ook de verwerking van declaraties worden onmiddellijk in behandeling genomen en bijgeschreven op mijn rekening. Een geweldige samenwerking tussen de diverse afdelingen. Ik ben zeer tevreden met Agile People.

Ciska Ekkel

Servicemedewerker

Jan Pluim

Accountmanager
Ik werk sinds 23 mei 2019 via Agile People als assistent accountmanager Afbouw en Insolventie bij de Rabobank. De contacten met Agile People verlopen prettig. Ik heb een eigen aanspreekpunt, alle zaken lopen via haar en worden snel en op een goede manier afgehandeld.

Jan Pluim

Accountmanager

Schrijf je hier in en laat ons zien wat je in huis hebt

Ben jij de juiste man/vrouw op de juiste plaats? Cool! Schrijf je hier in en laat ons zien wat je in huis hebt. Wij zijn dol op “juiste mannen en vrouwen” en kunnen je dagelijks opdrachten/banen per e-mail toesturen. En als je wilt kun je ook een professioneel carrièreadvies ontvangen. Schrijf je snel in en wij nemen contact met je op!
Voor juiste mensen is altijd een juiste plaats.