Werving & Selectie

U heeft mensen nodig. Goede mensen. Mensen die u helpen uw targets te halen. Die mensen zijn er wel, maar hoe vind je die? Wij weten hoe dit werkt, omdat we dit dagelijks doen. Daarom besparen we u uw kostbare tijd door deze mensen voor u te vinden. Of het nu gaat om het inhuren van medewerkers of om een vast dienstverband, wij vinden de juiste mensen voor u.

Afhankelijk van welke competenties en vaardigheden u belangrijk vindt, selecteren wij de beste kandidaten voor u. Dat de kandidaat uit het juiste hout gesneden is, heeft hierbij voor ons de hoogste prioriteit. Dus stellen wij altijd deze vragen:

  1. Heeft de kandidaat de juiste mentaliteit?
  2. Beschikt hij/zij over de gewenste competenties en vaardigheden?
  3. Beheerst de kandidaat de werkzaamheden goed?

Dit leidt tot de garantie van Agile People:

De juiste man/vrouw op de juiste plaats!

Wij vinden voor u mensen met de perfecte instelling om u te helpen betere resultaten te halen voor uw afdeling. Ze werken hard, zijn uiterst gemotiveerd, willen graag nieuwe dingen leren, denken mee en kijken altijd verder dan hun neus lang is. Bovendien, ze willen blijven leren en zich continu verbeteren. Dat maakt ze Agile. Daar wordt u blij van en wij dus ook.

Doordat we zelf een achtergrond in het bank- en verzekeringswezen hebben, zijn we doortastend in de selectie. We snappen wat belangrijk voor u is en waarom.

Zoekt u de juiste man/vrouw voor uw team of wilt u dat we contact met u opnemen om nader kennis te maken? Maak dan hieronder de juiste keuze, vul uw gegevens in en laat ons weten welke competenties en vaardigheden u zoekt. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op en helpen u de beste match te vinden.

Ik zoek de juiste man/vrouw! Ik wil kennismaken